Wednesday, February 11, 2009

Bucurestiul Din Second Life.

































Ei bine dragilor daca voi credeati ca aceste minunate fiinte pe numele lor cocalari nu au patruns in acest mediu, dati-va palme peste ceafa.

Eu sunt fericit, i-am luat cu coana pula la muit si mi-am luat BAN in acel loc care a devenit mai infect decat "chiriasii" lui.
Arata jalnic si se misca la fel de jalnic.

Draga Lara Croft Akula(detinatoarea)daca tu crezi ca asa vei avea de castigat, treaba ta, dar norul ala de "fum" arata ce femeie interesanta esti.
Daca tu poti sa stai intr-un mediu ca ala inseamna ca esti o pitzipoanca nascuta.

Situatia este nasoala, da nasoala rau.
S-a ajuns la mass-uri pe grup ca ala vinde nu stiu ce, ca ala are L$ de dat gratis, iar apoi pe chatul local numai zic.Lucruri ca: "papusha vezi ce adevarat sunt?am lant rolex si ceas."
Daca stau sa ma gandesc bine, pentru domnisoara Akula, spamul vine odata cu firma.

Deci cam asta a fost Bucurestiul Virtual din Second Life.
Proiectul este bun de aruncat la gunoi.
Felicitari Lara Croft Akula esti o lidera inascuta, a unui COCALAND!!!
Apropo sa nu-mi scoti ban-ul ca iar dau cu pula in ei si se supara.

Dar eu fiind baiat descurcaret si mai ales vampir. :D
Fac parte dintr-un clan, care clan are adepti, care adepti sunt cu ceva mai mult creier pe ei.
Sunt un Dj de succes in Second Life, adica pun muzica :)

Deci: durere in baschetii mei noi American Skate de Lara Croft Akula si Bucurestiul Ei Virtual Cocalarizat.
App. Dj. Centu pune manele?Sa stie pe viitor ce-l asteapta.

PS: Masa Si Dansul AICI + Muiile de Rigoare. ;)

Update: Draga Lara citeam azi pe Subiectiv si uite ce am gasit :
In ciuda pretenţiilor de mari inovatori, de mari personalităţi şi branduri cu orientări modernisto-occidentale, cu extraordinare viziuni de dezvoltare precum cele din alte ţări, cu uimitoare planuri de implementare a unor coduri de bune practici, bazate pe o moralitate ieşită din comun şi pe o logică indubitabilă cînd vine vorba de etică, tot ce se practică este românismul.Lasă, bă, merge-aşa!
Parca te regasesti pe acolo, nu'i asa ?

87 Comentarii:

Anonymous said...

ce carnat esti

Unknown said...

Eu sunt carnat?Bine poate din locul tau meritat de cocalar sunt carnat.
Dar auzi ma anonimule baga poze sa te stim si noi de unde vorbesti.
Tare imi este ca ai un prosop tras pe tine si esti cu telefonul in mana in baie.

Anonymous said...

Dupa cum vorbesti te inscrii perfect in categoria respectiva, nu e de mirare ca ti-ai luat BAN instant. Cand o sa fii in stare sa faci ceva mai bun te astept cu comentarii, pana atunci insa mai ai de invatat.

Unknown said...

@LaraCroft Akula

Dupa ce o sa opresti comunismul din Bucurestiul ala poate o sa intru canhd il Decocalarizezi!!!

Pana atunci traiasca comunismul Larei Akula Croft si Bucurestiul Virtual in care nu ai ce face si in plus are si un lag fantastic iar de cocalari nici nu vb.

Limbajul pe care il am este strict treaba mea.Daca te ofilesti la o pula sau niste coaie inseamna ca sindromul NF ruleaza la tine.

Numai Bine. Trip Draconica

Anonymous said...

N-ai inteles. NU TE VREM in Virtual Bucharest! Pace tie :D

Unknown said...

@LaraCroft Akula Vad Ca: "Remuscarile te chinuieste" sau poate numai pun ghilimele ca acolo in cocaland "ie" okay.

Cum ziceam norul ala de fum care iti zice: bani, aduce comunismul acolo.
Ala nu e monopol, este comunism.
Iar prostia acolo este avutie national, iar cocalarismele sunt sport.

Abea astept sa te vad in bucile goale pozand in oglinda cu un telefon in mana si apoi pe poza text: "Am bani si talent La mine in apartament."

Multa pace si apropo, daca tot o luam pe rhastafarai : BOMBACLOK!!!!

Unknown said...

AAAAAA apropo de limbaj, Virtual Cocalandul tau este "Mature" deci pot sa-mi bag pula acolo fara BAN :)

Cum ziceam....cocaland.

Anonymous said...

Da numai cocalari mai sunt In Bucuresti-ul din second life.Tarani de la gheboaia care daca nu vedeau la TV habar nu aveau ca exista.Hai cu mass-urile ca pe yahoo.Foarte tare.Sa ii tineti si sa va spalati cu ei pe cap

Unknown said...

@Anonim - Degeaba se caca Lara pe ea ca e pe primele locuri si ca face si ca are daca populatie este infecta ce dracu sa ii faci?
Nu ai ce.Decat sa ii educi.
Iar in SL se poate dar de ce sa ne muncim sa facem ceva frumos cand colo stam cu pizda la soare si ne da Kiss banuti ca au pus monopol acolo ce pula lor.Parca sunt Radio Romania pe vremea lu' Ceasca.

Anonymous said...

lasa, bine ca esti tu destept!
Limbajul ne arata calitatea ta culturala... no more comment

Anonymous said...

Din fericire s-a varsat Bucurestiul Virtual. Era de asteptat!!!

Polarx said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Polarx said...

salut, da-mi si mie un raspuns pls...

mi-a dat muia ban, apoi mi-am facut alt cont (de pe acelasi calculator)ca m-a amenintat asta ca-mi face raport si-mi da disable.
mi-am transferat toti banii pe contul nou... faza e ca nu ma pot teleporta nicaieri de pe Help Island...
deci, care-i faza?
cu vechiul cont merge sa ma plimb oriunde, cu exceptia Virtual Bucharest

Unknown said...

@polarx probabil este o problema temporara de cont proaspat facut. cheama lindes supportul. Ca te raporteaza nu e mare lucru, daca se aduna ceva serios, atunci ai disable. ;) in rest este ok. Stai chill. Oricum Bucurestiul ala virtual este un tigania land.

Anonymous said...

bucurestiul in second life este o prostie de land...la fel si lara si cei care vin pe acolo...(dar vb aia ce se aseamana se aduna...)lara esti o DISTRUSA...

Anonymous said...

Lag lag lag lag !! nici ca am vazut sim mai de kkat ca ala !!! daca chiar iti place sl sunt atatea landuri super in care poti invata cate ceva !! la VB ? este plin de cocalari si piztipoance, numai ca au statut de sclavi pe landul Larei si pupincurismele sunt in toi. Nu am fost banat inca dar urmeza :))) te salut Dane !

Anonymous said...

Virtual Bucuresti de kkat, intr-un lag de kkat, plin de pitzipoance si cocalari cu statut de sclavi si plin de pupincurisme vis a vis de Lara ca sa poti sta acolo sa dansezi pe un imputzit de asfatl virtual !!
Nu sunt inca banat dar cred ca urmeaza curand !!
Te salut Dane !

Anonymous said...

ba acolo nici 5 minute nu dureaza dupa ce te pish in fantana sacra a lu Lara , ca sunt niste oameni atat de inpachetatzi incat o trezesc pe Lara din somnu de frumusetze sa parca si ei interesantzi
ACM . Eu va intreb chiar trebuie sa va certatzi cu aceasta fata batrana ?
In putzinele vizite pe care le-am avut prin bucuresti indiferent de ora Lara era acolo
ACM . Eu ma intreb chiar LARA doarme pe tastatura ?
Binentzeles nu vb de comunism pt ca e mai rau decat comunismu ,acolo e un fel de Auschwitz modern
salutare tuturor si bafta tuturor

Anonymous said...

Vreti o burta mare de ras ? haida bre in VB !!! daca ai script pe tine, ramai cu gura la ceafa, acolo nu merg scripturile, te urci in cer sa se incarce chilotii si aterizezi fix in marele cocaland unde lumea danseaza !! dar se danseaza nene !! " ieste" adevarat, aceleasi dansuri ca anul trecut, pline de pasiune, dar se danseaza... pacat de capacitatea simului ala, nimic nu-i folositor acolo, cel putin biblioteca aia nu-i citita de nici un cocalar pentru a cunoaste chestiile esentiale si de initiere ale sl-ului. Vrei sa te inscri la scoala de builduit ? stai nene !! nu-i asa usor... Interviu tata !! ce ai supt ? cat ? unde ? de ce ? de la cine si cum ? abia pe urma, dupa ce treci printr-un filtru de limbisti in urechi ai Larei te poti inscrie la scoala. Daca esti istet si pricepi repede iti ta tira la fel de repede. Ca incomodezi... mda . Sincer sa fiu ma duc acolo sa vad fetele care sunt imbracate foarte centuriste, sa-l vad pe Julio Paulino care este tare ispasit si poarta fular steagul Romaniei, seamana cu intoarcerea fiului risipitor, sa o vad pe Mandy Topaz cum isi mareste numarul de mariaje virtuale de frica sa nu ramana fata batrana, sa o vad pe Lara care-i tare fericita in cocalandul ei!! Cel mai mult imi place cand zice next !! adica trebuie sa ne verifice care urmeaza sa fie banat !!! hehehe !! hai la multi ani si Sorcova Vesela !

Anonymous said...

Ce plm sa zic :))) este vai de mortii ei aceasta comunista cocalara pe nume lara sa ii fut fatza aia a ei de urata ca e urata cu spume se krede desteapta dar e pielea pulii :))si ai dreptate sunt multe prs ..care erau vai de mortii lor inainte si acum vezi doamne sunt smekeri dar sunt si 2 3 de treaba ;) sa iti iau mortii si fatza si tot neamu in pl de jegoasa ce esti luati-as fatza in pl de pitipoanca cu tot cocalandul tau plin de retardatzi sa ittzi fut fatza aia de dobitoaca luati-as mortii in pl dak nu iti convine limbaju taci si suge fututi mortii mati de jegoasa ce esti ai innebunit in pc-u ala

Unknown said...

Oricat de mult as vrea sa public cometariul ala TONY(etc)Chiar atatea injuraturi nu pot lasa... maine poimaine ma trezesc de asta actionat in instanta :(. Imi pare rau.......

T0NY Lionheart said...

e ok frate dar lesinata aia chiar merita si sa mor eu daca nu degeba m a bannat ..futemash in vb ei ahhh ce boala am doamne :) ms fain e ok bine ca exisiti nene :)

Unknown said...

@Tony stai chill te inteleg frate. nu-i problema. Eu am cerut banul acolo singur sa nu intru iar sa-mi bag pula in neamu lor de idioti. Pe langa ca ai un lag de mori aia to ce fac acolo este dans. Ma nene, unu nu stie sa faca o cutie.....toti danseaza si atat...plm....SIM de cacat, precum detinatorul.

Anonymous said...

mari adevaruri spuse pe aici:)) Lara aia e o "hitlera" dar i se taie avantul incet incet si pica cu fatza-n pula:)) defapt e deja dar na... fie:)

Octopus said...

Mai simul este ok. Este foarte multa munca sa faci si sa administrezi unul. Pentru asta tot respectul Larei care numai ea stie cate nopti nedormite a avut si cat a investit. Partea nasola este atitudinea ei. Nu toti putem fi doar ca niste obiecte pe sim, nu toti avem atitudinea de oameni retardati. Si eu am fost banat de multe ori (cu sau fara un motiv intemeiat) si sunt banat pentru un motiv intemeiat care a degenerat dintr-un nimic.
Oricum problem nu tine numai de Lara sau de VB ci si de natia noastra de romani care de ce sa nu recunaostem SUNTEM UN POPOR DE COCALARI!
Am intalnit totusi si super oameni dar care din pacate nu prea stau in VB, probabil din motivele mentionate mai sus.
Stiti stii cum se spune? C sa afli adevarata fata a unui om da-i sa pazeasca o usa, da-i putina putere. Lara nu esti Godlike!
Toate cele bune!
Octopus Elton

Anonymous said...

Ce tare. Aici se aduna toti suparatii banati in VB. Dupa limbaj iti poti da seama cat il duce capul pe fiecare. Multumesc ca existati si chiar va rog sa continuati sa ne faceti publicitate gratuita. Nu ca am avea nevoie dar ne amuza :)

Unknown said...

Pai vad ca ne duce capul, tot ne urmaresti sa vezi ce mai scriem. Te roade, pacat ca nu te poti abtine. Pana la urma este alegerea noastra cum vorbim. Nu-ti convine nu asculta.

Hai bafta.

Lara said...

primesc trafic pe blog dinspre voi, thank you, keep up the good work :D

Unknown said...

Sper ca simtul tau civic o sa-si revina si vei curata VB de lepre. Cat despre trafic, Cu Placere.

Lara said...

nu s-a pierdut niciodata, sub-speciile care nu pot discuta fara sa foloseasca cuvinte de beep nu au ce cauta. Ia-i tu pe toti :D

Unknown said...

Cum crezi draguta. hai XO XO XO

Octopus said...

Pai este oarecum normal ca banatii sa-si verse naduful pe undeva :P oricum Lara n-ai motive de suparare - e "good business" ai numai de castigat chiar si de pe urma celor care nu agreeaza anumite decizii ale tale.

O zi buna!

Octopus said...

Userii se descarca, Danutz face continut prin comenturile noastre si trafic, Lara primeste reclama gratuita si trafic pe blog...ce sa mai, toata lumea-i fericita si cu lacrimi pe obraz :-)

Unknown said...

Nu stiu ce credeti voi dar eu personal chiar nu am nimic cu Aura si doar nu sunt de acord cu VB-ul ei. Ca voi alegeti sa va descarcati aici este cu totul alta treaba. Daca ma intalnesc cu ea o sa-i zic buna si probabil daca doreste poate purta o discutie cu mine. Ce limbaj folosesc pe blog este fix treaba mea. Nu poti eticheta asa : asta injura, daca injura este clar un incult. Dar ma rog....toate trec. ;) Cheers.

Cortez said...

Danut, cred ca nimeni nu are nimic personal cu ea ca si om, ci cu anumite porniri/actiuni din SL si cu VB. Personal nu o cunosc si nici nu-mi doresc probabil ca e super ok in RL who gives a fuck.

Cheers!

Anonymous said...

ma ajutati sa mi deschid si eu contu va rog din suflettttttttttt :(((

Unknown said...

salut anomim daca vrei sa te ajut da-mi un mail pe danutz.daniel2007@gmail.com si vb acolo

Anonymous said...

tanti lara asta trebuie eliminata din sl:)
prea multi sunt pe ea:)) se duce usor usor
isi bate joc de prea multi.. ce o sa rad cand o sa o vad la pamant:))

Vv said...

Primul lucru care l-am observat in acel loc este Cocalarii, sunt dezgustat de asemenea specimene, si cu toate ca sunt Timisorean regret ca face Bucurestiul de rusine cu comportamentul lor aberant. Nu e urat cum a fost proiectat, dar dak proprietarul sau e asa de rau vorbit peste tot, e clar ca nici cei ce il fregventeaza nu sunt mai buni. Toti romanii de care am dat la intamplare prin SL mi-au spus acelasi lucru despre Virtual Bucharest, deci va rog, sa nu-mi spunetzi ca cei ce nu il mai fregventeaza sunt prost informati, pt ca coincidentele nu sunt suficient de rare in cazul asta, iar eu pot spune ca am intalnit prea multzi cu o parere proasta despre Lara si VB'ul ei precum si persoanele care reusesc sa se incadreze in acel grup de inculti. Nimic personal, e doar o parere generala prea cunoscuta deja si prin europa. Vreti tziganizare? Facetiva un sim pe masura macar cu o denumire mai decenta, pt ca cu toate ca eu nu am fost niciodata in Bucuresti(RL), ma indoiesc ca e chiar asa de plin de prostie precum vine aratat intr-o lume virtuala.

Anonymous said...

care ma ajutati si pe mine ? am luat ban pe ip si nu imi da voie in second life please :(

Anonymous said...

am o mare problema din cauza acestei femei "Lara" acre mi-a facur report ca am avut lucruri furate mi-am luat banned pe ip, jucam second life de 7 luni, am pierdut tot... ma poate ajuta cineva??? id meu silviusicanu

Anonymous said...

Fratilor, Lara Croft Akula asta din Virtual Bucharest-Second Life e buna de studiu de caz pt cursurile de psihopatologie. Fiinta de orientare sexuala incerta (http://profileslive.com/slprofiles.asp?id=3336), singurica in viata reala(ca cine Dumnezeu sa se incurce cu o acritura limitata intelectual ca ea?), isi aduce cu sine, pe langa ambitia nemasurata de a castiga bani, evidenta lipsa de orizont intelectual si de minima intelegere a naturii umane, a rosturilor acestui joc, in definitiv. Si de-ar fi numai asta. Lipsita de orice scrupule si reguli morale pe care sa le respecte si ea, nu doar impuse altora(sintetizata f clar in declaratia pe care o repeta zilnic ca ea face ce vrea, da ban cui vrea, fara motiv, fara sa dea explicatii, numai asa, ca-i landul ei si face ce vrea muschii ei) face muuult caz de bunul simt, fara sa fi dovedit niciodata, in nici cea mai mica masura, c-ar avea si ea din ceea ce cere cu atata obstinatie de la ceilalti.
Pare un cyborg defect din filmele de duzina, unul care impusca in stanga si dreapta pe oricine indrazneste sa-i puna sub semnul intrebarii competenta de biata facatura paranoica, ce se crede Dumnezeu in persoana, dar nu cel iubitor, ci cel care taie-n stanga si dreapta, numai asa, ca vede draci si varcolaci si-ntr-un copil care indrazneste sa o intrebe de ce cerul e albastru. "D-aia! Ia ban, nah! Fara explicatii! Idiotule!"
Cand am intalnit-o prima oara, am crezut ca mimeaza perfect paranoia, sau cel putin vreun sindrom psihopatologic. Apoi m-am convins ca asa e ea, chiar si-n viata reala.
Sau poate s-o fi identificand prea mult cu jocul a carui personaj i-a inspirat numele de scena? A si recunoscut ca da! Ca sa vezi, aveam impresia ca jocurile astea tampesc doar copchii, dar vad ca unii deja adulti au ramas cu sechele psihologice tot jucandu-se pe calculator si niciodata cu persoane reale.
Convingeti-va si singuri daca nu-i asa!...

Unknown said...

Foarte interesant ultimul comentariu. Pot spune ca este cel mai intelegint de pana acum :)

Anonymous said...

dac cumva sunteti banati pe ip in second life contactati-ma la id-ul silviusican si va voi ajuta imediat sa reveniti in second life, bafta :))

Anonymous said...

Deci vreau sa va mai spun ceva...degeaba o vorbim de rau noi aici pe site pe lara cand ea...o doare direct in :)))p..........da ce spunem noi pur si simplu nu ar trebui sa mai vorbim si sa actionam pt ca dak vom face asta sigur o va afecta si pe ea

Lara said...

Ce misto sunt comentariile astea anonime :)) Zmei intre patru pereti.
Daca nu i-ar interesa Virtual Bucharest nu m-ar mai injura atat. Asta demonstreaza ca ii afecteaza faptul ca le-am interzis accesul, specimenele cu un astfel de limbaj nu au ce cauta intr-un spatiu civilizat (online sau offline)

Unknown said...

@lara: intr-o mare-mica masura ai dreptate. Dar recunoaste ca nici specimenele tale nu sunt mai breze ;)

Lara said...

specimenele mele? care? Am cateva reguli simple in spatiul respectiv, cine nu le respecta e out. Tu nu vezi cine comenteaza pe-aici? banati pe IP (fi sigur ca nu degeaba isi iau disable de la Linden Lab), tot felul de anonimi care, in loc sa se apuce sa creeze ceva interesant, pierd timpul cu injuratul pe bloguri si pus "diagnostice" persoanei mele etc. Pana una-alta eu am facut ceva, proiectul asta a luat niste premii internationale deloc neglijabile iar daca e cineva mai bun ca mine abia astept sa-mi faca concurenta. Ca de vorbe si sfaturi m-am cam saturat.

Unknown said...

@Lara: Sunt atat de plictisit de aceasta discutie incat te invit la o conversatie amicala unde vrei, daca ai chef. ;)

Sunt satul de raspunsuri pe blog prin commenturi si etc....

Lara said...

@Trip. Da, cand vrei. Da un email.

Anonymous said...

Deci cam asta a fost Bucurestiul Virtual din Second Life.
"Proiectul este bun de aruncat la gunoi.
Felicitari Lara Croft Akula esti o lidera inascuta, a unui COCALAND!!!
Apropo sa nu-mi scoti ban-ul ca iar dau cu pula in ei si se supara."
Asta-i comentariul tai mai nea Trip ! cum de se face ca deja te-ai plictisit de comentarii ? Oricum , esti penibil si tu si blogul tau ! cu respect pentru Lara, Mattey ! ( nici macar nu m-a lasat sa selectez cum comentez, asa de rahat este blogul tau nea Trip)

Unknown said...

Am lasat comentariul de mai sus sa-ti arat cat de cacat sunt.

"Ai un camp(field, drop-down): Comentati ca:"

Tocmai te-a batut un camp(field, drop-down), esti foarte slab prietene.

Multumesc.

Anonymous said...

Se pare ca mai sunt si romani inteligenti pe lume, care nu o pupa in c_r pe matusa Lara (alias Aura Tatu), Deci tanti asta mai bine s-ar apuca de corsetat ca de altceva vad ca nu e capabila. Si tu Trip daca esti asa mare pupincurist, sa iti iei niste sapun bun, ca iti spun eu sigur - va incepe sa iti puta rau. Pe langa faptul ca e proasta mai e tradatoare. Ai sa vezi tu. O fiinta infecta. Iar tu cucoana Lara (aura) - incerca sa faci niste sedinte de terapie. MAJORITATEA DECIDE : ESTI DUSA RAU.
Si asa, ca sa iti usurez din povara : NU ESTI MOTUL LUMII TATI LARA.
Claudiu Iavan

Anonymous said...

Auzi cucoana Lara. Nu iti este ruisine sa te lauzi atat si sa vorbesti de concurenta? Cum se face ca toata concurenta ta primeste dezactivari de conturi de la Linden Lab. Ai fost depasit de 5 ori de alt land romanesc, si acuma proprietarii landului au ramas cu paguba pentru ca tu te ocupi cu trafic de influienta pe la cei carora le dai mita (tot asa se numeste si asta). Se vede cat de corecta esti. Tu meriti un dosarel penal mai cucoana sa iti inveti minte sa mai minti si sa duci lumea in eroare. Poate omul isi da ultimul bann sa se relaxeze in Second Life si tu iti bati joc de el punand "vorbe rele" la Linden Lab ca respectivul sa piarda tot. Ti se va infunda tie. Ca astea nu tin la nesfarsit si numai cei care sunt profesionisti, corecti si rationali vor ramane.
Florentina Popa.

Unknown said...

Nu stiu despre ce vorbiti dar stiu ca multe conturi din Romania au luat disable pentru ca au copiat iteme. Personal cunosc o prietena care a gasit niste haine facute de ea ca Free. Si-a inchis magazinele din VB din cauza asta din pacate.

Unknown said...

@Claudiu Iavan Nu am inteles partea cu sapunul :)

Anonymous said...

Daca nu ai trai atat de virtual si influentat de babe isterice, poate ai intelege :)
Tot Claudiu

Unknown said...

@Claudiu : Amice, nu inteleg despre ce babe isterice vorbesti tu acolo.

Anonymous said...

Luand in considerare ultimele evenimente din luma virtuala mai sus mentionata, tind sa cred ca doamna mai sus discutata, a decazut moral si actioneaza neloial fata de concurenta. La ce ajuta un succes fara competitie? La nimic. Recomanda citirea cartii “ Singur pe lume".

Lara said...

Bun, sa lamurim lucrurile: exista o gasca ce se ocupa exclusiv cu copybotul (cloneaza iteme realizate de altii in multe ore de munca, asta se numeste furt de proprietate intelectuala) - de cate ori sunt prinsi iau disable. Personal, ii raportez pe cei pe care ii prind cu astfel de obiecte furate si nu fac un secret din asta! Toate reporturile sunt verificate, daca se dovedeste ca intr-adevar au copiat sau au primit obiecte furate - Linden Lab aplica pedeapsa pe care o considera potrivita. In cazul copybotului e disable clar. Anonimii care comenteaza pe-aici nu recunosc ca isi iau disable pe drept dar deh, e mai usor sa invinovatesti pe oricine altcineva decat sa recunosti ca nu ai fost corect.
In VB nu au ce cauta hotii si prietenii acestora. Chiar si asa, cu banurile de rigoare, VB este cel mai populat spatiu romanesc din SL (cifrele asta arata, cine doreste sa ma contrazica sa ofere prinscreen cu traficul oficial inregistrat pe SL - pana una-alta iata traficul de azi http://i44.tinypic.com/wbyxar.jpg) ceea ce dovedeste 2 lucruri: a). romanii cinstiti si de bun simt sunt mult mai multi decat o mana de infractori necajiti ca au primit ceea ce merita; b). nu avem concurenta desi ne dorim!

@Trip: nu cred ca a avut magazine in VB si aici i s-au copybotate iteme. Please probe.

Anonymous said...

Madam,lasa textele.Poate sunt 50% care au efectuat astfel de copy, dar nu 100%. Oricum instanta va dovedi adevarul. Ca s-a depasit limita bunului simt.Si ceva pentru tine : Si iti dedic urmatorul imn anti LaraCroft Akula:
Pentru ca LaraCroft Akula nu ne reprezinta.
Pentru ca LaraCroft Akula (alias Aura Tatu) uraste limba romana (a se vedea profilul ei - care someaza ca daca nu stii limba engleza sa iesi din joc).
Pentru ca LaraCroft Akula nu respecta consumatorii de Second Life - apelandu-i cu idioti, dobitoci, prosti.
Pantru ca LaraCroft Akula informeaza eronat media si colaboratori ei ca are 30.000 /70.000 de vizitatori pe zi, matematic vorbind e imposibil. Pentru ca noi vrem sa ne relaxam nu sa ii consolidam afacerea ei.
Pentru ca in Piata Revolutiei, in anul 1989, au murit oameni ca noi sa putem sa postam acest mesaj.
Pentru ca Piata Revolutiei trebuie sa fie democrata si nu sub dictatura.
Pentru ca Piata Revolutiei este simbolul dreptatii si al libertatii cuvantului si nu trebuie sa fie ponegrita de LaraCroft Akula.
Pentru ca LaraCroft Akula a distrus sute de conturi raportand date false si /sau incomplete la cei care au creat jocul, impreuna cu colaboratorii ei corupti de la Linden Lab.
Pentru ca sunt altii mult mai capabili care pot reprezenta Romania asa cum este : pasnica, democrata, respectabila si corecta.
Pentru ca noi vrem oameni responsabili.
Nicoleta

Anonymous said...

Si pentru tine draga moderator. Cum dracu sa stie cineva care habar are de PC sa copieze obiecte, cand acel cineva a fost furat de banii si de obiecte, si desi a raportat acest aspect nu a primit nici un raspuns? Si si-a mai dat si datele personale??????? Sa fim seriosi, cucoana asta este vinovata. Degeaba are varsta mamei.
Nicoleta

Anonymous said...

Adevarul va iesi la ivela. Dar faptele sunt penale in toata fire. Asa ca madam aplaneaza conflictul, s-a depasit gluma. Aici e vorba de pierderi semnificative de bani relai munciti si impozitati. Cum de ai tupeul incredibil sa faci pe nevinovata. Atunci cand va iesi un scandal international, crezi ca iti va lua cineva apararea? Colosii nu se imiedica de un ciot.
Tot Nicoleta.

Anonymous said...

Si inca ceva acest comentariu va fi proba in instanta pentru urmatoarele acuzatii:
- calomie;
- trafic de influenta;
- defaimarea Romaniei in mediul extern - incalcarea Constitutiei;

Anonymous said...

Si Trip, chiar daca nu imi vei publica mesjele, la aest lucru ma astept, iti adresez rugamintea respectuoasa sa iti imaginezi cum se simte cineva nevinovat in rafuielile lui madam cu diversi. Cum se simte cinev cand pierde o groaza de bani, doar pentru ca individa refuza orice tip de concurenta.Si ca lucruri chestia cu copybotate invocata de madam nu se aplica decat tot la cei ca ea - de milioane de ani in SL. Nicoleta

Unknown said...

@Nicoleta - Puteai face un comment mare de tot :)

@Lara - Si eu care credeam ca am ceva cu tine. Eu sunt pasnic pe langa ei. :)

Anonymous said...

Si inca ceva. Pe nimeni nu intreseaza traficul tau,avand in vedere ca nu l-a mentionat nimeni, si incerca sa nu mai motivezi astfel stilul tau malefic si infractional. Stimata Doamna Aura Tatu,iti recomanda autodenuntul si sa pregatesti sume serioase de bani ca sa ii restitui celor nevinovati. Si tu si coruptii tai de la Linden Lab. O ancheta FBI va dezvalui aceste abuzuri. Cand mananci prea mult dulce ti se apleaca, si trebuie sa vomiti. Eu acuma vomit. Nicoleta

Anonymous said...

Draga Trip, eu am dreptate. Si nu as vrea sa cred ca in secolul asta, cand lumea moare de foame si ca datorita acestor stiluri de "unflare" a statisticilor (sa informezi eronat consumatorii -cu vizite la 70.000 de persoane pe zie) s-a ajuns in situatia asta regretabila si neacceptabila, In 2010 este nepermis ca cineva sa fie complice cu voie, la infractiuni informatice. Apropo este o divizie a FBI-ului care numai de asta se ocupa - abia asteapta un pont. Or fi romanii hoti, dar chiar asa toti???? Sa fim seriosi.A naibi s-a nimerit. Ghinionul este ca, esxista un nevinovat demonstrabil care va pune punct destrabalarii D-nei Tatu. Nicoleta

Anonymous said...

Asa ma bucur cucoana Lara ca ai recunoscut ca tu ai facut rapoarte. De unde iti dai tu seama ca un obiect este fruat sau nu?? Probabil, in functie de cum iti convine, presupui ca asa ar fi, si atunci poc raportul. Pai bine mai cucoana, tu faci rapoarte nefondate, pe banii altora? Avand in vedere cazul meu, da foarte bine acest aspect. Va fi comunicat si conducerii comapaniei Linden Lab, nu la coruptii tai, bineinteles.

Unknown said...

@Nicoleta - Uite-te pe profilul meu, am un ID de YM. Te rog contacteaza-ma acolo. Multumesc.

Lara said...

Wow. FBI? Clar, pe unii i-a afectat rau asa zis-ul "joc". Recomand sa cititi cu atentie ToS-ul pe care il semnati cum ca sunteti de acord atunci cand va faceti cont pe SL. Restul e telenovela. (Nicoleta are un acces de furie in acest moment, posteaza acelasi text pe unde apuca insa tot circul asta e deja ridicol si nu doresc sa-l intretin).
@Trip: se stie ca lumea virtuala naste pasiuni, intr-un fel e ca un vin bun, unii degusta un pahar la masa altii se imbata lut... fiecare dupa cat il duce capul :)

Anonymous said...

Trip , sa nu te lasi manipulat de madam, cum s-a lasat si Alphonso, sau cum il cheama, ca eu fac poza la aceste postari si o tin dovada ca madam face TRAFIC DE INFLUENTA. Apropo Madam e maritata? Are copii? Asa ca fapt divers.

Unknown said...

@Lara. Da...ma rog, posibil. Nu stiu ce sa-ti zic. Oricum tre sa fac curat prin commenturi.

Anonymous said...

Oricum cei in cauza nu sunt mai afectati ca tine Tanti Lara. Daca nu ma insel si nemaritata si fara plozi. Pfff. Daca stai prea mult online, afecteaza. Cat despre conditiile generale, parca nu am citit ca ai voie sa inseli rezidentii - Sau scrie undeva asa? Daca nu mai stii cui ai dat raport, eu zic sa nu te lansezi in discutii care afecteaza imaginea LL. Auzi... ca scrie in Tos-ul ca sunt de acord sa fiu inselata si ca esti tu esti cea care trebuie sa le dea pontul la inselaciune de acest aspect. PFF. Prin urmare, desi tu ai tot timpul din lume la dispoztie - ca doar ai de crescut copii virtual, aceasta confruntare se opreste aici - va continua.
Nicoleta

Anonymous said...

Nu se ocupa decat cativa cu furatul obiectelor, nu e datoria nimanui sa faca treaba Linden Lab, adica sa verifice obiectele. Nu mai vorbesc daca ai mai si plati pentru joc.

Personal sunt de acord cu baietii care le-au tras-o acum vreo 2 saptamani cu faza cu banii de au avut inchis SL-ul a doua zi, ca sa dea tranzactiile inapoi. Asta dovedeste ca sunt vulnerabili oricand, la orice ora.

Sa fim seriosi, nu este decat un joc porno, in afara oricarui control, unde veniturile ilicite cum ar fi din cele gambling nu sunt impozitate si unde probabil se spala bani. De 8 ani acest joc se chinuie sa fie "viitorul publicitatii online" si a esuat mizerabil.

Tatu a reusit sa pacaleasca cativa naivi sa-i sustina obsesia ei prin ceva sposorizari, dar lumea isi va asocia tot mai putin numele cu aceasta scarboshenie.

Sunny Sanda said...

Lasa spunea: "se stie ca lumea virtuala naste pasiuni, intr-un fel e ca un vin bun, unii degusta un pahar la masa altii se imbata lut... fiecare dupa cat il duce capul"

Tatu, pai tu esti din aia ma care s-a imbatat pana a cazut sub masa :))
E suficient sa apara un articol pisi care sa spuna exact ce se intampla acolo si nu mai baga nimeni bani in curul tau. Asta nu e afacere mai, e o mica smecherie care va avea soarta care o va merita.

Lara said...

De curiozitate, comentariile astea vin de pe acelasi IP? Ca e un baiat tare obsedat de ce facem noi acolo si isi consuma energia numai cu astfel de prostii. Si e anonim, nu are curajul sa se prezinte bietul de el.
@Trip: ti-as arata cu ce se ocupa baietii astia dar nu vreau sa alimentez acest circ ca nu se mai opresc. Oricum mie imi este clar ca nu inteleg nimic din platforma asta, pt ei e un joc porn dar sufera tare mult ca nu sunt lasati sa-l "joace".

Unknown said...

@Lara Ti-am spus ca m-am saturat de aceste commenturi si etc. Vrei sa vorbim, vorbim...da-mi un nr de telefon, iesim la o cafea...vorbim despre SL, despre viata, despre ce vrei tu... Daca vrei. ;)

diavolo said...

Tatu, nu mai suferi dragutza atata de anonimitatea mea... sa postez si cum te rugai de mine sa te scot la cafea? ;)

Sunt obsedat de dreptate si de hotia pe care o faceti voi pe spatele acestor copii, nu de tine mai.

Ia arata-ne si nou cu ce se ocupa "baietii astia", sa ne minunam si noi. Si cum se explica ca oameni care au bagat 3000 de dolari in joc au conturile dezactivate doar pentru ca detin simuri concurente cu al tau?

Adica oamenii aia baga atatia bani ca sa "fure" un skin de 10 centi, nu?

Pisi, vine si scadenta, nu-ti fa probleme. Vad ca la intrebari nu raspunzi, sustii aceleasi minciuni ca sa-ti acoperi faptele penale.

diavolo said...

Uite cum plangea o tanara ca si-a pierdut tot, fara sa faca vreodata ceva ilegal:
http://i41.tinypic.com/6z4ikl.jpg

Ce tupeu nesimtit aveti ma....

Anonymous said...

Eu sunt de parere ca, felul in care Lara ii trateaza pe toti noobii ca potential infractori, este principala cauza a comportamentului pe care acestia il adopta ulterior in VB . Nu este admisibil sa pornesti de la ideea ca toti cei noi intrati sunt avatre banate in VB , trebuie sa existe prezumtia de nevinovatie. Personal am fost repezita " de la inceput. Nu cred ca este o atitudine tocmai ortodoxa , poate o judecata justa ar putea aplana conflictul creeat in aceasta lume virtuala. Cum s-ar simtii Lara daca in vizita fiind pe un sim nou owner-ul ar considera-o din start idioata si infractoare fara sa stie cine este si ce ganduri are ? Pornind de la aceste considerente ma intreb nu este oarecum indreptatita reactia acelora care au fost desconsiderati? Elena

Anonymous said...

Uite mai Trip, ceva nou :
http://oppinio.ro/petitie/spune-nu-laracroft-akula.

Tot eu Nicoleta

Anonymous said...

Am ramas mirat sa vad ca VB are 30.000 -70.000 de vizitatori pe zi, cea ce e absurd.Ca user care intra foarte rar pe joc.. o data pe saptamana, VB pentru mine era un loc de cunoscut persoane noi.Si eu am luat ban.Trabuie sa recunosc am luat ban intr-un motiv foarte intemeiat.Discutam cu un prieten pe privat, si din gresala.. am scris pe chatul local.. "si.. te-ai cac*t:))?" drept urmare am fost bannat:) nu o cunosc pe aceasta Lara si obiceiurile ei.Dar... F*CK YOU LARA!:)

Flaviu

Anonymous said...

Salutare!!! in ce am citit mai sus este adevarat 100%,Lara este o tipa a trecutului,eu mi-am luat ban ca am facut-o comunista prin tot ceea ce face..muie la toti pupincuristii care o prealauda pe Lara,bai poate cersiti la usa ei nishte lindeni:)) sunteti nishte oi ratacite si un lup fara dinti care se numeste Lara

Cya said...

Joc SL din decembrie 2007 si nu cred sa fi fost in VB de vreo 10 ori.De ce? Pentru ca nu am relationat prea grozav cu rezidentii de acolo, al doilea motiv e ca sunt satula de romani in RL, macar in RL sa cunosc si altceva si al treilea motiv ar fi lagul, desi am vizitat si simuri mai "lenese".Mi-am luat ban decat in vreo 2 simuri din tot SL-ul (nu si in VB), dar zau daca m-am apucat sa dramatizez atata.Life, virtual or real, goes on.

Anonymous said...

mie imi place in virtual bucharest
ma numesc alisya

Anonymous said...

ba nene sa va zic eu de ce Lara face spume...si au facut rapoarte intruna..pt ca noi aveam cluburi frumoase unde veneau toata lumea si la ia _(_ intelegeti acolo nu o sa vezi de cat zombi de avatare care scoate unu la o ora ..ce mai faceti ? si etc deci acolo e prostie rau cu nu mai nobbi si pt ca au banat generatia noastra nu mai are farmec SL-ul si intra smecheri dastia de 2 3 luni si se dau mari smecheri deci sa futut tot sl-ul din cauza larei

Post a Comment