Thursday, February 12, 2009

Calitatea Culturala din Virtual Bucharest

Pentru ca donsoara LaraCroft Akula aka Aura Tatu tot ma provoaca, ii arat eu calitate culturala din CocaLandul ei mult iubit :














Draga Aura, oare domnita din acea poza vroia sa ii spuna acelui avarat daca are pula si ca vrea s'o vada?Eu cred ca da, dar poate vroia sa il intrebe printr-un text eminescian daca sculptura lui brancoviana este mare, lunga si demna de pus pe un piedestal? Pentru ca trebuie admirata si iubita de toate pitzipoancele din CocaLand.

Draga Aura, oare esenta "chiriasiilor" din minunatul CocaLand sta in : "Auzi tu ai scula?" sau "Voi vedeti ce rolex am frate" sau "Numai merg ca bulangii".
Dar eu cred ca de fapt in spatele acestor vorbe care la prima vedere par lipsite de esenta si te indruma spre a credea ca sunt puse de niste persoane care au o lipsa totala de materie cenusie, eu tind sa cred ca nu este asa, in nici un caz eu cred ca aceste perle de margaritar scoase in CocaLand sunt defapt niste metafore pentru a induce in "oroare" un user simplu.

Dar what the fuck in stralucitorul, nemaivazutul si fantasticul CocaLand un simplu user care nu cunoaste limbajul, intr-o prima interpretare crede ca ce se intampla acolo este de porc.
Nu'i nici o problema sau asa lasa de vazut draga de Aura, dar scumpa mea tu trebuie sa-ti educi "chiriasii".

Intr-un viitor apropiat poate ne vedem la o cafea sa ne intelegem gandurile mai bine.
Pace tie si multa iubire de la al tau mult iubit Trip.

10 Comentarii:

Anonymous said...

Si tu nu te-ai prins ca era un travestit? Virtual Bucharest este un spatiu dedicat tuturor romanilor, dar asta nu inseamna ca toleram limbajul si atitudinea de prost gust. Regulile sunt minime - bunul simt si cei 7 ani de acasa. Cand prindem astfel de elemente le eliminam. Scurt si fara comentarii. La fel cum te-am eliminat si pe tine, pentru acelasi limbaj de prost gust. Enjoy your Second Life!

Unknown said...

@LaraCroft Akula - uite ma ca stie si sa glumeasca.Daca atitudine de prost gust nu inseamna : Mass-uri pe grup, gen alea pe mess de kkt, si tot felu de cocalarisme, atunci am crescut eu in alt univer.

Da v-am luat la pula si v-am zis clar ca-mi bag pula in Bucurestiul vostru dupa 2 zile de coacalarisme.
Si nu, nu am fost dat afara am plecat singur si am iesit din grup singur.Ca am fost banat de voi dupa, este fix frectie la picior de lemn. Daca ai loguri posteaza cat am stat eu in Bucurestiul tau.

Nu cred ca este normal ca un "lider", asa cum esti tu, trebuie sa se roage de utilizatori sa vorbeasca frumos si sa numai spameze grupul.

PS: mai vrei sa incerci sa ma arzi cu ceva sau acum imi dai dreptate?
Nu am nimic cu tine chiar imi place cum aperi proiectul, asa si trebuie, dar opreste comunismul si cocalarismele de acolo.

Anonymous said...

baiete, au venit multi useri noi dupa ce a fost difuzat reportajul la protv. Se vede ca nu ai experienta in SL pentru ca altfel ai stii ce se intampla pe alte grupuri sau in comunitari la fel de mari. De altfel se vede si din pozele pe care le-ai postat mai jos (hai fugi degraba si sterge-le) cam la ce se limiteaza experienta ta in lumea virtuala.
Eu cred ca limbajul tau de prost gust se datoreaza unor frustrari imense - eu zic sa-ti faci o prietena, dar repede!

Unknown said...

Vroiam sa-ti raspund pe masura...dar ma rezum doar la atat.

ESTI LAME!!!

Ai facut un Bucuresti Virtual si doar de atat esti in stare:"eu zic sa-ti faci o prietena, dar repede!"?

LMAO!!!!

Anonymous said...

mortii tai Lara :))

mi-a dat ban ca am difuzat sloganul meu electoral

:)

Anonymous said...

lara...esti o DISTRUSA...la fel ca toti cei care mai pierd vremea in bucurestiul din second life...majoritatea oamenilor cu capul pe umeri NU TE SUPORTA...pentru ca esti o nnesuferita...si asa ca pentru ramas bun...SA IMI BAG PL IN MATA...

Anonymous said...

Vad că voi ştiţi să auncaţi cu noroi în alţii...

Şi altceva?
Nimic.

Înafara de un vocabular plin de cuvinte jignitoare nu mi-aţi arătat nimic. AM SPUS ŞI VOI REPETA: Înjurând nu faceţi decât să ne oferiţi detalii despre caracterul vostru. Cine deranjază VB-ul mai mult (sau în general orice land), voi, cei care vă arătaţi "superioritatea" sau adminul land-ului...care nu face altceva decât să menţină ordinea?
Copii, mai bine luaţi şi voi o carte să citiţi...şi zic "copii" deoarece prin cuvintele folosite NU daţi dovadă de maturitate, ba din contră.

Numai bine!

Anonymous said...

http://abbenusconi.wordpress.com

cititi si va minunati :) cocalarismul e la el acasa

Aishwarya Mikado said...

http://abbenusconi.wordpress.com

cititi si va minunati :) cocalarismul e la el acasa

Anonymous said...

@Aisha : asa e pe blogul ala e prostia la ea acasa :)))

Post a Comment