Friday, March 20, 2009

Alice Din Metrou!

Mai stiti voi filmuletul ala cu tanti aia care urla in metrou ?



Esti tare ;) Sincer :P

4 Comentarii:

Alex T said...

foarte tare frate... chiar e cretina! Nu ca am ceva cu fata.. dar.. stii ce e ciudat? ca ea chiar are dreptate... grow up fata! de mahalagioaice si de fete cu prea multe impresii e plina lumea. Oricat ar fi X-ul de cacat u esti mai varza ... ca nu ai stiut frate sa-i alegi. sau nu si stiu sa te desparti de el cand chiar a trebuit. si nu in metrou in public. Dar asta sunt eu... ce credeai ca daca ii spui in casa ca te desparti de el ajungi sa faci un sex de impacare? lol....

hai ... ciao...

Trip ce sa zic ... nu mai zic nimic...

o zi misto in continuare

Unknown said...

Eu privesc aceasta scena ca un joc de teatru. Si chiar o felicit pentru ce a reusit sa faca. Adica si-a luat cele "15 minutes of fame", cum zice americanul, bine meritate. Daca nu gandim "out of the box" nu putem intelege ce a vrut ea sa faca.

Multumesc si sper ca si tu sa ai o zi buna.

Unknown said...

nu aprob ce a facut tipa. dar totusi, daca stai bine si te gandesti, este ceva in spatele acestei mascarade. da, si-a luat cele 15 minute de faima atunci, dar acum, pe online vad ca are mai multe minute de faima. sau mai bine zis... vizite de faima. din cate am vzt, are un blog al ei. ehh... si bloggerii o sprijina vad sa devina faimoasa rau. is curioasa cu ce va mai lovi pe viitor. is curioasa rau. astept cu nerabdare.

Unknown said...

eu aprop, este foarte tare...asa este ea, asa a ales sa-si traiasca viata. WTF.

Post a Comment