Thursday, March 5, 2009

Cu Bagarea In Seama

Pana azi credeam ca faza cu injuratul sau jignitul sau inceperea unui flame doar pentru a face ceva valva in jurul tau este valabila doar in reviste de doi lei.
Dar azi am descoperit ca in blogosfera exista persoane care vor atentie.
Probabil nu au primit destula acasa sau nu primesc afectiune sentimentala/fizica sub nici o forma.

Am observat ca in blogosfera este cool sa-l injuri pe zoso.
Am observat ca in blogosfera este cool sa te bagi intr-un scandal cu alt "bloager" care il are pe zoso la bloggroll.
Am observat ca in blogosfera este bine sa te bagi ca un carnat in seama cu toata lumea, iar daca cumva prin cine stie ce miracol te baga cineva cunoscut in seama deja esti "zmeker".Iar daca te baga in seama un user simplu, pai ala trebuie injurat, nu?Doar ala e un nimeni, de fapt un nimeni ca si tine.

Nu inteleg de ce nu se trateaza niste subiecte de folos blogosferei si pe baza carora se pot discuta anumite subiecte care chiar pot aduce anumite lucruri bune pentru toti.
Dar este mult mai usor sa bagi un mu*e zoso, apoi niste tag-uri si gata.

O conceptie total gresita pe care numai un ipocrit si ignorant o poate avea despre hai cinci, si anume : "Daca ai cont pe hai cinci esti cocalar"

O gramada de persoane cunoscute au hai cinci, asta ce-ti spune?(si aici nu zice "vedete")

Apropo, daca am: youtube channel si myspace plus twitter, cont pe hotmail si pe gmail plus yahoo a da si hai cinci, ce sunt?

Nu raspunde, pentru ca penibilul in care te tot afunzi este intrecut doar de prostia ta care se masoare cu dara de cacat pe care o lasi in urma.

1 Comentarii:

Anonymous said...

ai mare dreptate!

Post a Comment