Tuesday, March 17, 2009

Varsatoare sau Neatenta?

Postul ce urmeaza este legat de o prietena si de postul Andresei si de o patanie de a mea :)

Este sa zicem vineri seara si iesi in oras. Iesi si tu ca omul cu o prietena(nu neapara iubita, ci amica)in oras, intr-un local.
Garconul(ca apostroful il puneti voi)vine si intreba ce dorim. Eu un suc ea un caffe latte(sau cum se scrie) Vine aduce ce este de adus iar apoi intreaba ce anume dorim sa imbucam(ca sa zic asa).
Logic si normal o las pe ea sa zica ce anume doreste iar acum vine partea proasta... Incepe si gesticuleaza si gesticuleaza si gesticuleza pana da peste cafeaua cu lapte care se varsa pe masa si pe jos si cam peste tot, eu reusind sa fac baie in cafea cu lapte :|

Trecem peste acest moment, peste aceasta seara si incep sa ma intreb cum dracu sa procedez la urmatoarea intalnire, pentru ca nu vreau sa-mi ud iar bilutele.

Si atunci am "gandit" pentru toti barbatii care ies cu o femeie de genul acesta un cod. Drept Urmare:

Intotdeuna stai fata in fata(face to face). Cand comanda bautara iar apoi incepe sa gesticuleze, fixeaza privirea la pahar si stai cu coatele pe masa iar cu degetele pregatite sa prinda. Nu conteaza ca ea va crede ca te uiti la sanii ei, nu are absolut nici o valoarea, mai mare o sa ii fie mirarea cand o sa vina nedecoltata :) :D
Tu probabil vei fixa paharul, cana, sticla sau ce-o exista la momentul respectiv pe masa si te vei concentra asupra obiectului ce tine apa mai ceva ca unul care mediteaza. Problema vine cand ea iti cere parerea despre ceva sau cand iti cere sa vorbesti, pentru ca tot ce o scoti din gura este: Sa nu loveasca paharul. In cazul in care nu te-ai putut concentra pe pahar o sa spui : Ce Sanii Are . In momentul respectiv este cam belita.

Deci ai doua alegeri la dispozitie : Ori lasi sa te ude ori ii spui ce sani frumosi are pentru ca pana la urma suntem barbati si nu putem evita contactul vizual cu o perche de sani.
Eu sincer as alege sa ii spun ce sani frumosi are decat sa ma duc acasa imbinat in chilotei cu tot felul de lichide. :)

Deci nu mai de bine :)

0 Comentarii:

Post a Comment