Tuesday, March 2, 2010

Unii nu inteleg

Zicea un mare fost rapper de la noi pe nume Deceneu : "Unii nu inteleg si basta"
Sunt anumite persoane in blogosfera asta romaneasca care nu inteleg ca eu chiar sunt un fel de : cine plm. sunteti voi? Chiar nu inteleg ca eu am intalnit persoane, am avut niste discutii si nu prea pot sa ma cobor acum la nivelul lor sa-mi bat capul pentru a explica ca sunt un fel de : nu-mi pasa cine sunteti, ce faceti si ce vreti sau ce ve-ti face. Sunt un muist cand vreau. Si pot face orice si chiar zice orice pentru ca nu prea am ce anume sa ma opreasca.

Da, iesirile alea de beer twiit si nu stiu cum sunt o mare tampenie. Nu vreau sa va cunosc si oricum daca voi aparea pe acolo sper sa nu-l vad pe pletosul ala cu ochelari care vorbeste mult si prost.Cand voi aparea la o intalnire de genul, probabil exista doua motive:
1. Ori sunt obligat de Ella ca daca nu ma paraseste.
2. Trebuie sa-l bat indrum pe unu ca nu-i da pace ei

Ambele motive sunt legata de o persoana semnificativa in viata mea.


Am fost subtil, nu ?

Probabil ceva lume a observat ca nu prea mi-a pasat de domnisoara R.R. La fel si cu nu stiu ce  mascul care spera sa-si faca o laba cu fata din port(sau porno cum ii zice lume si culmea pentru ea este funny) si sare el in fata sa-si arate fata de mascul feroce esuat din primul strop de scuipat virtual intins pe monitorul lui jegos.

Este o lume pixelate plina de surprize, dar si bloagherii de impusca, nu-i asa?

0 Comentarii:

Post a Comment