Wednesday, May 19, 2010

Despre VB si Aura

In primul rand hai sa vorbim despre petitie:


Pentru ca LaraCroft Akula nu ne reprezinta.
Nu cred ca a spus cineva ce anume doreste de la V.B.

Pentru ca LaraCroft Akula (alias Aura Tatu) uraste limba romana (a se vedea profilul ei - care someaza ca daca nu stii limba engleza sa iesi din joc).

Eu imi fac veacul pe un sim la care pun bani pentru tier iar pe acel sim activeaza un clan de Blood Lines. Stiti cati romani care nu stiu sa se exprime in engleza am intalnit? Stiti de cate ori am auzit fraza : Trip you are only romanian that we can comunicate. Aici ii dau dreptate.


Pentru ca LaraCroft Akula nu respecta consumatorii de Second Life - apelandu-i cu idioti, dobitoci, prosti.
Nu am mai intrat in V.B. de un an. Nu stiu cum se comporta Aura acum. Din ce am vorbit cu ea pe mail este o tipa foarte de treaba.

Pantru ca LaraCroft Akula informeaza eronat media si colaboratori ei ca are 30.000 /70.000 de vizitatori pe zi, matematic vorbind e imposibil.

Nu, nu este imposibil. Sim-ul unde stau are cam 70.000 pe zi.

 Pentru ca noi vrem sa ne relaxam nu sa ii consolidam afacerea ei.
Depinde ce intelegeti voi prin relaxare. Relaxarea poate lua orice forma.

Pentru ca in Piata Revolutiei, in anul 1989, au murit oameni ca noi sa putem sa postam acest mesaj.
I fail to see the logic here....

Pentru ca Piata Revolutiei trebuie sa fie democrata si nu sub dictatura.
Cum am mai spus, nu am mai intrat de mult deci nu stiu plus ca am ban si nu pot.


Pentru ca Piata Revolutiei este simbolul dreptatii si al libertatii cuvantului si nu trebuie sa fie ponegrita de LaraCroft Akula. 
Totusi, ea plateste pentru sim. Faceti un sim si apoi vorbim despre cum este sa-l poti intretine.

Pentru ca LaraCroft Akula  a distrus sute de conturi raportand date false si /sau incomplete la cei care au creat jocul, impreuna cu colaboratorii ei corupti de la Linden Lab.
Linden Lab nu da disable aiurea. Eu mi-am luat disable acum un an la un avatar pentru ca am folosit War Huds pe un Linden Lab guy sub acoperire. Nu aveti dovezi.
Pentru ca sunt altii mult mai capabili care pot reprezenta Romania asa cum este : pasnica, democrata, respectabila si corecta.  


Am spus: cumparati un sim si gata. ;)

Pentru ca noi vrem oameni responsabili.
Nu am vazut nimic iresponsabil din partea ei pana acum, ba chiar mai mult, mi-a aratat ca este o doamna.

Restul in postul urmator.

17 Comentarii:

Anonymous said...

Bucurestiul Virtual nu este o societate pe actiuni in care avatarele romanesti au 49% si Lara 51% din actiuni !!
Bucurestiul Virtual este o propietate privata a Larei si ea are deciziile pe care le vrea !
Nu te obliga nimeni sa te duci in focarul comunismului de acolo !! SL este o platforma mare si plina de oportunitati !
Faceti petitii inutile ! Daca sunteti multi si puternici deschideti voi un Virtual Bucuresti 2 ori o zona zero in care sa memorati tinerii care au murit pentru dreptate si libertate (politicienii nici unui guvern nu au facut nimic pentru ei) am sute de exemple !
Niciodata nu am sa inteleg de ce sunteti plini de frustrari cand nu va reuseste ceva !
Niciodata nu am sa inteleg de ce va duceti in casa unui om de care nu va place ?
Niciodata nu am sa inteleg de ce incercati sa mutati "mobila" din casa omului, care-i a lui !!!!
Ea a reusit sa faca ce altii nu au putut in second life !
Era normal sa aruncam cu noroi in rasa noastra de romani !! este tipic romanesc ! "capra vecinului "
Cu respect Patratel

Unknown said...

Nu am lasat restul de comentarii pentru ca nu erau portrivite pentru acest post.

Anonymous said...

"Bucurestiul Virtual nu este o societate pe actiuni in care avatarele romanesti au 49% si Lara 51% din actiuni !!
Bucurestiul Virtual este o propietate privata a Larei si ea are deciziile pe care le vrea !....." etc

Aura pisi, s-au inchis conturile si simurile romanilor CONCURENTE cu Virtual Bucharest, nu vorbim numai de cei care iti viziteaza mizeria.

Anonymous said...

Aceasta petitie e doar frustrare unui grup restrans de indivizi care au probleme sus la mansarda si gasesc placere in a instiga ... si oameni au murit in 1989 pentru deomcratie...democratia nu e numai drepturi...e si obligatii si responsabilitati... aici gresim ca romani...vrem doar drepturi...si daca cineva indrazneste sa ne dojeneasca facem revolutie. Cei ce tot deranjeaza V.B.-ul si utilizatorii ei...nu o deranjati pe Lara cat si pe ceilalti...daca injurati si faceti tampenii acolo nu demonstrati decat atat: arma prostului e jignirea.

Anonymous said...

Eu nu inteleg ceva. Poate oamenii astea cu petitia au dreptate, in plus este dreptul lor. Sincer eu ii sustin si cred ca s-a intels aiurea. Eu am inteles ca Lara isi elimina competitia(oameni care au investit) raportand fals/incorect la cei care au facut jocul. Voi o tot dati de VB. Eu conosc caz, pe cineva , care a pierdut peste 4000 de dolari(bani din buzunarul propriu) pentru ca a primit un raport de la LaraCroft Akula. Asa i-au comunicat cei de la LINDEN LAB. Adica ce putea sa faca rau persoana respectiva din moment ce in 6 luni a cheltuit 4000Dolari. Sa fim seriosi. logic. Nimic.Persoana in cauza a spus ca va transmite comunicare de la Linden Lab, care confirma ca dezactivarea de cont vine de la un raport a Larei, dupa ce isi clarifica aspectele juridice cu cei de la LL.
Cristina

Un rezident indignat said...

Cristina, prostie mai mare ca asta nu puteai sa scrii. Apropo, stii engleza? Citeste asta:
Linden Lab examines each abuse incident independently and will not disclose the resolution of abuse/community standards violations with Second Life Residents, except when necessary to introduce a new or amended policy. Linden Lab will not disclose incident details including (but not limited to): identity of the reporter, details of chat logs, resolution of incidents, and/or suspensions/banning of Second Life Residents.

I-au comunicat cei de la Linden Lab my ass. Si poate sa-ti faca Lara un milion de rapoarte, daca esti curat nu patesti nimic. Cineva-ul tau nu spune adevarul

Anonymous said...

Draga Cristina ! si noi auzim multe, ca romanul mananca mult de..." Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare" sunt plini de avioane la cap. I da-ne tu un copy/paste sa vedem si noi ce a primit persoana din cazul tau de la Linden Lab,Vorbe ? ca vad ca-i plin de "mi-a luat, mi-a furat, ne-a luat, ne-a facut, ne-a dat"! O doare pe Lara fix in motzul de la basca de toti !
Cu respect, Patratel

Anonymous said...

Astia cu "pasnica, democrata, respectabila si corecta"...
Voi sunteti mai baieti ? Care furati content pe sl?
Pai deaia va luati ban.
Pe furat si pe amenintat cu furatul.

Anonymous said...

Pff, anonim din 22.05.2010, nu iti este rusine sa ma faci hoata? Ma stii tu pe mine si stii tu ca ma furat? Sa va fie rusine ca promovati antiromanismul si ca nu aveti strop de patriotism. Urmati-o pe LaraCroft Akula care se ocupa numai cu asa ceva: romanii sunt hoti. Chiar va este greu sa ganditi? Iar tu patratel, asa nume asa cap.
Nicoleta

Alexandru said...

Rezidentu indignat, si cam ce crezi tu ca a facut fata aia care a cheltuit 3000 de euro ca sa merite dezactivarea contului?
In acest caz probabil ca cei care au mai si duplicat obiecte ar trebui impushcati in cap nu?

Ce vorbim aici? De o frauda ordinara din partea LL evident. Lasa-ne cu tertipurile si inscenarile care se pot face si cu niste reguli ilegale si cu "te dam afara dar nu-ti spunem pentru ce".

I-au fost furati banii, asta e foarte clar. Si lucrurile vor incepe sa se miste in legatura cu abuzurile acestei firme de cacat.

Anonymous said...

Alexandru :"I-au fost furati banii, asta e foarte clar."

:)))))Si rezulta de undeva ca LL a furat banii de la doamna aia plina de bani ?( trei mii euro )Fata aia a facut ceva gresit in mod sigur si daca tot scriem toti aici ca-i Lara devina, nu-i mai bine sa dam vina pe altii ?? vezi LL, Lara !!
Cu respect, Patratel !

Anonymous said...

Draga Patratel, ma simt nevoita sa intervin, ca de obicei, cand iti vad comentariile.
Doamna in cauza habar nu are de escrocheriile pe care voi le stapaniti atat de bine, ea fiind incepatoare in acest domeniu. Daca ai dubii nu ai decat sa te adresez institutiilor competetente. Orice ancheta va demonstra acest aspect. In plus, asa pentru logica ta, cine ar risca sa copieze/fure un obiect de 3 dolari cand a cumparat obiecte de peste 1000 de Dolari. Draga Patratel este absurd si total inlogic. Iti recomand terapie intensiva. Si as dori, din respect pentru romanii corectii care activeaza in SL, sa nu mai folositi acest cuvant "furt", ca ajungeti la vorba pupulara " Hotul striga hotullll"
Nicoleta

Anonymous said...

Draga Nicoleta, stiu ca simti nevoia sa comentezi ! :))))))))Hai nu fi suparata ! o sa lasi iar numai unghii roase pe scara...

Cu respect, Patratel

Alex said...

Bucurestiul este un sim de rahat unde nu poti discuta nimic, fiind plini de retarzi (pentru ca numai aia au ramas). Vama Veche era de 1000 de ori mai misto si ca realizare si ca atmosfera si ca tot.

Sunt permanent cam aceeasi 20 de handicapati, in general angajati sau prieteni ai lui Tatu sau alte avatare ale acelorasi, care se chinuie sa faca trafic astfel incat sa apara mii de romani cand de fapt sunt cateva zeci.

Mai devreme sau mai tarziu tot va aparea un alt sim romanesc care va pune si ultimul cui in sicriul VB-ului.

Anonymous said...

Patretel,
Sunt profund impresionata ca iti pasa de manichiura mea. De pedichiura nu iti pasa? Chiar am nevoie de cineva care stie sa curate unchiile de la picioare cu limba.... Te pup, nebunatic mic. Stiu ca tu esti obisnuit cu alte locuri.... dar poate faci o exceptie....:)
Nicoleta

Anonymous said...

Draga Nicoleta ! stiu ca esti neajutorata si viata ta inseamna cu precadere o aplecare a cacoashei peste tastatura, in micul tau loc rural. Poate asa te remarca cineva !
Offf ce mila mi-e de tine :))))))))!

Acelasi cu respect,
Patratel !

Anonymous said...

Patratel,
Ai ceva impotriva mediului rural? Tu cum ti-ai intretine cur mare si gras pe care il tocesti in fata PC-ului, daca nu ar fi omenii de la tara? Saracii muncesc o vara ca sa isi vanda produsele la destinatari finali- putori ca tine!
Tu cel urbanizat nu ai vrea sa ma lasi pe mine remarcata si sa nu mai vi tu sa ma eclipsezi? Iti faci o pomana cu o cocosata. Ha HA
Cu respect si profunda dezamagire
Nicoleta

Post a Comment