Monday, July 5, 2010

Fata Alba - Ep. 1


De fel nu prea observ persoanele din metrou sau de pe drumul(Titan-Semanatoarea) meu pana la munca, dar azi in timp ce asteptam metroul am observat o tipa care iesea cu ceva in evidenta in lumea mea.

O puteam vedea din profil, purta niste blugi negri, incaltata cu sandale si un tricou negru. Avea parul negru si tenul fetei alb. M-am tot uitat la ea din profil dar nu-i vedeam fata foarte bine. Eram pur si simplu fermecat, nu puteam sa ma uit in alta parte decat la ea si tot ce doream era sa-i vad fata. A venit metroul.
M-am urcat o data cu ea si m-am indreptata spre usa cealalta a metroului sperand sa-i vad fata. Din pacate nu am putut, parca imi citea toate gandurile si nu dorea sa-i vad fata. S-a asezat la usa cealalta, eu langa ea. Ma uitam tot timpul la ea. doar la ea. Priveam cum ii cade parul peste oraz si buzele roz care usor se miscau pe muzica ce o asculta la casti.

La un moment se intoarce spre mine si imi arunca o privire. Am vazut ochii ei caprui tristi, tenul alb si parca vroia sa ma intrebe ceva dar nu puteam descifra ce anume dorea sa-mi spuna. Se intoarce si continua sa ma ignore. Eu ma tot uitam la ea si doream sa-i spun buna sau orice.

Din pacate nu am reusit, am continuat sa o privesc in postura miraculoasa care ma captat pana la Piata Unirii cand a trebuit sa ma paraseasca.


Sunt curios daca maine o voi mai vedea?

11 Comentarii:

Anonymous said...

Sa pleci la aceeasi ora

Unknown said...

Nu mai tin minte ora la care am plecat :|

Anonymous said...

dak esti un pampalau. si nu ai stiut cum sa creezi o diversiune sa te bagi cumva in seama. in stilul asta o sa mori virgin. NITRU

Cristina said...

probabil ca nu o sa o mai vezi :)) am patit-o si eu acum ceva ani tot la metrou, dar de la iancului pana la victoriei si la fel ma intrebam si eu daca o sa-l mai vad a doua zi, dar n-a fost sa fie :))

Anonymous said...

poate nu te'ai chinuit destul sa ma vezi .... eu te'am vazut ....

Anonymous said...

Come on. suna a love story. E cool ideea sa o cunosti asa. Ce ar fi fost sa vb cu ea?

Unknown said...

@Ultimul Anonim : Este chiar adevarata intamplarea. Nu inventez nimic. Trist este ca m-am mai intalnit cu ea de atunci :(

Lost said...

bre, tripule'. poti fi tupeist fara a fi vulgar sau sa fii vulgar fara urma de tupeu in comportament.
mergi bre direct la ea daca zici ca te mai intalnesti cu ea.de ce nu? ce'ai de pierdut? huh?
hai, curaj

Unknown said...

@Lost : da mai Lostuletz stiu ce spui dar na suntem in Romania si te astepti la orice.....

Anonymous said...

Mai Trip,
Cata filozofie pentru o fata. Sunt sigura ca ea vede lucurile mult mai simplu. Poate daca erai intr-un BMW seria 7, ochii ei nu erau asa tristi si avea mai mult tupeu. Nu te amagi cu povesti de dragoste cu personaje feminine frumoase. 5% din cazuri sunt invers de ce afiseaza.
Nicoleta

Unknown said...

@Nicoleta nu conteaza ca este frumoasa si nici macar nu stiu cum este ca persoana din moment ce nu am vorbit cu ea.Nu ma amagesc cu nimic, a fost un moment si cam atat....

Post a Comment