Wednesday, February 23, 2011

Windows Live Messenger the New Best Thing
















Nu am stiut pana acum cateva zile cate poate sa faca acest Windows Live Messenger.

L-am instalat si l-am configura. Pot chatui direct pe Facebook de pe el si pot vedea posturile. Pot connecta contul de Linkedin si Myspace.

Destul de interesant. :)

4 Comentarii:

Vasi said...

Eu il folosesc de cativa ani, chestia asta de care zici mai sus, o poate face doar pe windows 7(windows live messenger 2011), pe xp mai avem de asteptat cu versiunea asta. Era aiurea tare inainte, nu iti dadea voie sa trimiti un .exe, daca aveai nevoie urgent sa trimiti cuiva! Suportul pentru ei e foarte fragil, anevoios, alambicat. Am avut locatii unde foloseau windows live messenger(vers. 2009 pt xp), unde "nenii" de la microsoft au blocat conturile pentru ca au descoperit ca se trimit spamuri de pe acele conturi..i-am contactat, le-am spus care sunt toate adresele legate in retea si grupuri si sa mi le deblocheze. Am ales sa fac conturi noi, pentru ca metoda asta dadea rezultate abia dupa vreo saptamana, iar eu aveam nevoie dupa cum zice seful, "acum!", de comunicare intre locatii(la serviciu).
O chestie interesanta la messenger(spre deosebire de yahoo) e ca te poti loga din mai multe locatii sau deviceuri in acelasi timp fara sa te delogheze de pe vreuna, putand alege de unde sa te deloghezi. Si au evoluat la versiunea asta pompoasa, unde toata lumea se conecteaza cu toata lumea, gen relatiile google account cu n- şpe retele si siteuri. In rest e ok, zic, Microsoft are ceva experienta in account privacy, asa ca pot conecta linistit la el:)

Unknown said...

@Vasi Da, doar pe Windows 7 ai aceste "ficeruri" dar imi place :)

Anonymous said...

si de pe yahoo te poti conecta pe facebook...

Unknown said...

Da. De la versiunea 11. ;)

Post a Comment