Friday, March 20, 2009

Despre Inmatriculare

Pentru cei care vor sa-si inmatriculeze masina in Ungaria sau in Bulgaria stati fara o grija, taxa de poluare nu se poate aplica pe firma. Statul nu are de unde sa stie cate masini are firma respectiva in toata lumea deci ce suma sa-i aplici firmei respective?

Continuam, inmatricularea in Varna spunem. Pentru cei care nu stiau inmatricularea se face cam in 2 ore maxim. Da 2 ore, nici mai mult nici mai putin, in plus primesti si numere cu B pentru ca B la ei inseamna V. In cazul in care nu stiati in Bulgaria se practica lucrul urmator:

Mergi in Germania, inchiriezi masina cu 500 de euro apoi iesi cu ea din tara, mergi in Bulgaria si o inmatriculezi acolo, problema este ca nu poti sa iesi cu ea din Bulgaria. Dar bulgarii sunt vigilenti de fel asa ca au dat comada sa se verifica la tot ce intra in tara seria de la caroseria, dar asta nu a oprit un roman sa treaca 2.000 de autoturisme furate din Germania in Bulgaria.

Continuam, dupa ce ti-ai inmatriculat masina in Bulgaria poti trece pe DN1 cu 200 la ora, camerele pozeaza si trimit amenda. Amenda logic si normal trebuie trimisa in Bulgaria,Varna dar cum polistii Bulgari si Romani nu prea discuta inre ei, nu vei lua nici o amenda. Amenda primesti daca te opreste echipajul.

In Bulgaria nu exista suspendare de permis pentru masina neinmatriculata, la ei nu este considerata o infractiune. De 50 de ori te prinde de 50 de ori primesti amenda. In plus, presa bulgara urla despre ce a declarat idiotul nostru cu taxa pe masinutele inmatriculate in Bulgaria. "Cica" asta este rasism si ca cei de la conducere sunt niste cretini.

Acum prin prisma celor spuse, sa-mi cumpar masina pe 5.000 euro din Germania si sa merg la inmatriculat in Bulgaria?

1 Comentarii:

Anonymous said...

Eu da as face asta :)

Post a Comment