Thursday, April 9, 2009

Despre Revolutia Inconstienta

Cat vreau eu sa ocolesc subiectul nu prea pot, deci discutam.

Tot ce am vazut la televizor si din filmarile ce au fost postate pe net, sunt niste lucruri ingrozitoare. "Revolutionarii" aruncau cu bucati de piatra, piatra rupta din bordura, in trupele de ordine. Trupele de ordine sunt la fel ca si ei, tineri care-si castiga painea cinstit. Am vazut cum au dat foc, au spart geamuri si au tot instigat la violenta. Am vazut cum trupele de ordine n-au raspuns si chiar au stat calmi pozand in ipostaza de victima.

Acum stau si ma gandesc la un lucru destul de intraznet. Daca Republica Moldova spune ca ei nu-si pot calma spiritele revolutionare("adica revolutionarii") si cere ajutor Rusie, ce se intampla acolo?
Pai simplu, vine Rusia cu parasutistul, cu tancul si cu soldatul rus(care rupe, omoara si distruge totul)si se face un macel.

Si prin acest macel se instaureaza? ghiciti voi ce ;)

Revolutionarii astia sunt inconstienti, pur si simplu. Esti in tara ta, si tu ce faci? Dai foc si distrugi bunul patriei tale? Instigi la violenta? Ceri un raspuns violent din partea fortelor de ordine?

Scuze ca-ti spun asta : Amice esti idiot.

Parerea mea: "Revolutionarii" sunt instigati si condusi de undeva din spatele secerii.
Un simplu gand este de ajuns. RM cheama Rusia in ajutor. Rusia face ordine si pace si detine controlul.

Intrebare: Daca Rusia va detine controlul, unde este democratia pentru care revolutionarii or sa moara?

LE: Ella a fost la universitate si ne spune AICI

4 Comentarii:

Infowebexplore said...

oricum nu exista democratie acolo,,,ce se poate intampla mai mult? sa se impuste ca la noi? si nu cred ca au fost condusi de cineva ca daca erau, poate se organizau mai bine. Pe hotnews.ro un jurnalist roman a descris evenimentele de pe 7 cu proprii ochi. parea o revolutie mai mult comica, exceptand aruncatul cu pietroaie. cand te tin strans cu usa nu mai poti actiona la modul diplomatic,,,orice revolutie e la fel, exceptand alea de catifea,dar aia e in alte conditii.

Unknown said...

Da se pot impusca, se poate varsa sange nevinovat.

Anonymous said...

cu siguranta interventia Rusiei poate sa para mai realista in viitorul apropiat. dar sa cautam eroarea la mijloc: comunitatea europeana, zic eu, n-are nici o treaba cu ce se intampla in RM.

am urmarit cu atentie de doua zile tot ce se spunea la TV, in ziare si Net in Franta, Italia, Elvetia, UK... si ce sa vad? cinci zece fraze stalcite care cam cu frica, cam cu ezitare tin sa prezinte nu prea stiu ei exact ce.

da, dom'le, vrem ajutor de la Europa... dar ne cunosc ei? am vorbit adineaori cu un coleg german. mi-a zis ca nici n-ar putea sa arate cu precizie pe harta unde se afla "Moldawien" :-(

da, au iesit tinerii in PMAN, dar ce ANUME cereau... erori peste erori se comit. si opozitia nu are nici o treaba sa organizeze si, mai cu seama, sa dirijeze aceasta miscare. au fost lasati in voia soartei tinerii...

ce urmari vor fi? opozitia e inexistenta, deci totul ce am putut trai in aceste cateva zile va fi dat uitarii. doar ca diplomatia romana din nou va avea ceva mai mult de lucru in lunile urmatoare pentru a restabili ceva... ce exact, inca nu pot sa-mi dau seama deplin...

Unknown said...

@Anonim ai dreptate in mare parte. ;)

Post a Comment