Monday, May 4, 2009

Pass The Marijuana

In acest weekend am stat si am gandit problema cu marijuana.
Da este un drog cu toate ca nu toti considera aceasta planta un drog.

Marijuana sau Ganja se simte pe la inceputul secolului 20 si este folosita in scopuri medicale, spirituale si recretionale. Marijuana este interzisa, devenind ilegala.

Marjiuna se poate consuma in diferite moduri cu diferite "accesorii" : pipe, bonguri, jointuri sau blunt-uri.

Efectele marijuanei asupra psihicului si fizicului sunt destul de cunoscute, cresterea BPM(bataiile inimii pe minut) scaderea presiunii sangelui, pierderea concentrarii si perderi de memorie pe timp scurt.

Dupa ce am facut o scurta descrierea trecem si la partea cu binele facut de acest drog.
Este logic si normal ca daca incepi si consumi in cantitati mari o sa-ti prajesti creierul.
Nu sustin consumul de marijuana excesiv, dar daca consumi marijuna rar si in ratii mici, riscul este mai mic si chiar face bine.

Spre exemplu : ai avut o zi destul de nasoala si esti foarte nervos iar capul te doare. Fumezi putin si totul se duce, dimineata o sa te trezesti foarte fericit si cu un chef de munca extraordinar.

Nu inteleg de ce nu se vinde marijuana legal. Fiecare individ care vrea sa-si elibereze gandurile incatusate sa-si poata procura doza lunara de marijuana de la farmacie.

Nu sunt de acord cu consumul de catre minori sau persoane iresponsabile. Nu sunt de acord cu aceasta lege tampita: poti sa-ti cumperi pistol si sa-l folosesti atat timp cat ai permis. Nu sunt de acord cu fumarea marijuanei doar pentru ca nu stiu ce artist rap sua rock o face.
Putem face si un permis pentru 1G(gram) pe luna, atat cat sa te simti bine, cat sa te eliberezi de stress si probleme. Probabil o sa-mi sara in cap ceva psihologi cu argumentul ca nu este bine sa-ti renegi problemele.

Punem problema altfel: bunicii nostri fumau canepa ca indienii, nu stiau ei ce efect avea dar...se pare ca au trait mult si chiar fericiti. Strabunicul meu cultiva canepa in spatele casei si fuma canepa cu vecinii. Bunica mea chiar povestea ca fura de la tatal ei si fuma cu alti copii din sat.
Uite ca ei au fumat si au facut copii si au tinut pe vremea lui Ceausescu o economie agrara in spate.

Generatia mea este destul de inconstienta, recunosc asta. Generatia mea nu este la fel de constienta ca generatia anterioara. Totusi cred ca exista un mod de a educa aceasta generatie nascuta de femei si crescuta de femei.

Cred ca marijuana este un mod de a evada din aceasta lume cu o gramada de probleme. Cred in acest mijloc de a elibera creativitatea fiecaruia.

Atentie: Nu sunt de acord cu consumul in anumite locuri sau consumul excesiv

0 Comentarii:

Post a Comment