Saturday, May 29, 2010

Radio De Altadata

Sincer imi este dor de radioul ala vechi care era acum ceva ani buni. Tin minte cu stateam noaptea cu radioul in priza si castile pe urechi si ascultam posturi pirat in care lumea vorbea despre anumite lucruri si aveau subiecte foarte strong.
Imi este dor de Andrei Gheorghe. Imi este dor de o emisiune in care muzica este cel mai mic factor la care ne raportam cand vorbim de calitate. In ziua de azi multi sar si incep: Gheorghe? idiotul ala arogant care se crede mai tare ca toti?

Da, idiotul ala arogant care nu are egal in Romania. Andrei Gheorghe este si a fost cel mai tare om de radio din Romania. Cei care sariti cu tot felul de nimicuri despre Gheorghe ascultati emisiunea ASTA

2 Comentarii:

Anonymous said...

Si eu simt la fel despre ce se intampla astazi in radio. A devenit mult prea comercial. Prea multe concursuri,prea multa prosteala, prea mult nimic. Dar asta vinde...si radiourile trebuie sa traisca. Iar nishe nu prea exista. Sau afli greu despre ele.

...frumi

Anonymous said...

In 1988 il vedeam mereu pe tata aplecat asupra unui radiocasetofon "Grunding" cu niste improvizatii de antene, ascultand Europa Libera, la cei 9 ani ai mei nu prea eram dumerita ce se intampla...cert este ca trebuia sa pastram liniste in casa si sa vorbim in surdina... tarziu mi-am dat seama ce se intampla! Pe Andrei Gheorghe l-am placut intotdeauna, abia asteptam sa ascult "13-14".
Acum ascult mai mult Romantic Fm !
Melymelo

Post a Comment